Apr 2, 2011

...2 Things That Keep Me Smiling The Whole Week...




2 of banner that I've designed featured by 2 Kpop site Kshownow and Dkpopnews


4 comments:

Asmara said...

Salam, dtg dr blog kak inakl. pandainya buat background. cantik, kemas dan simple! i likee! (business ke atau free toturial? hehe..)
*OMG! tak sangka iam in your list. huhu.. thank you sooo much. :D

Hisyam said...

salam, terima kasih sudi singgah blog sy yg x seberapa ni ^^
tu ada skill siki2 aja hasil try n error, org lain buat lg cntik kot hehe..template ekceli sy pnah buatkan utk blog maikorner sblm ni...n recently utk kakinakl..foc je...saja buat suka2 utk isi masa cuti sem ni ^^ yup i'm one of ur blog reader

Asmara said...

Salam Hisham! thank you very much atas offer tu! wah terharu sangat. tp akk kene pilih gambar la. hehe.. simple cam yg ada tu pun ok kot. ala blog akk org biasa2 je buat mengisi masa lapang. tapi mesti best kan kalau kene makeover. hehe.. InsyaAllah nanti ada masa akk email gambar, tak kisahlah bila2 hisham free boleh buat kot. thanks again. :)

Hisyam said...

ok ^^
emel sy : kaptenhisyam@yahoo.com...sertakan 7-8 gmbr n warna tema yg akk nk

Related Posts with Thumbnails